Rea!

Mat & Soft Make-up – 04 Golden Beige

92 kr

-20%

rek pris: 115 kr

00 Alabaster
01 Light Beige
02 Natural
03 Sunny Beige
04 Golden Beige
05 Olive Beige

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11738-4

Varumärke: HYPOAllergenic

Kategori:

Tillverkad i: EU

HYPOAllergenic Mat & Soft Make-up - 04 Golden Beige

Bell HYPOAllergenic Mat & Soft Make-up foundation är en foundation som är speciellt utvecklad för personer med känslig hud eller allergier. Den är fri från parabener, parfym och andra allergiframkallande ämnen, vilket gör den till ett bra val för personer med känslig hud.

Den lätta, oljefria konsistensen känns varken tung på huden eller täpper till porerna.
Foundationen ger en jämn och naturlig täckning, samtidigt som den håller huden fräsch och matt. Den innehåller också en mjukgörande formula som gör att den känns skön att bära hela dagen.

Bell HYPOAllergenic Mat & Soft Make-up foundation finns i ett brett utbud av nyanser, så att du kan hitta den som passar din hudton perfekt. Den är lätt att applicera, och kan användas med en foundationborste eller en svamp för att få det bästa resultatet.

Viktigt att påpeka att Foundationen är ett cruelty free varumärke, inget djur har vart utsatt för någon form av testning under produktionsprocessen.

Om du söker efter en foundation som är skonsam mot din känsliga hud, samtidigt som den ger en naturlig täckning och en matt finish, är Bell HYPOAllergenic Mat & Soft Make-up foundation ett utmärkt val.