Long Wear Lip Pencil – 01 Pink Nude

44 kr

rek pris: 55 kr

Long Wear Lip Pencil - 01 Pink Nude 01 Pink Nude
Long Wear Lip Pencil - 02 Tea Rose 02 Tea Rose
Long Wear Lip Pencil - 03 Natural 03 Natural
Long Wear Lip Pencil - 04 Classic Red 04 Classic Red
Long Wear Lip Pencil - 05 Fuchsia 05 Fuchsia
Long Wear Lip Pencil - 06 Mauve 06 Mauve

I lager - Leveranstid 1-2 dagar

 • Frakt 39kr
 • Fri frakt vid köp över 799kr
 • Snabba leveranser
 • Ingen fakturaavgift
 • Säker betalning med Klarna

  Produktinformation

  Artikelnr: 11693-1

  Varumärke: HYPOAllergenic

  Kategori:

  Tillverkad i: EU

  HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil - 01 Pink Nude

  Bell HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil är det ultimata verktyget för att skapa en perfekt och långvarig läppkontur.

  Denna hypoallergena läppenna ger dig möjlighet att definiera dina läppar med precision och hålla din läppfärg på plats hela dagen, samtidigt som den är skonsam mot även de mest känsliga läpparna.

   

  Huvudegenskaper:

   

  1. Långvarig färg: Bell HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil är utformad för att ge en långvarig och intensiv färg som håller hela dagen. Du kan njuta av din look utan att oroa dig för att behöva bättra på din läppkontur.
  2. Hypoallergenisk formula: Denna läppenna är särskilt utvecklad för att vara skonsam mot känslig hud. Den är dermatologiskt testad och fri från vanliga allergener och irriterande ämnen, vilket gör den säker att använda även för personer med allergier eller känslig hud.
  3. Precision och definition: Den tunna spetsen på läppennan ger dig möjlighet att skapa exakta och definierade linjer runt dina läppar. Du kan använda den för att förbättra din läppform och förhindra att läppstift eller läppglans läcker utanför linjen.
  4. Mångsidig användning: Bell HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil fungerar utmärkt som en läppkontur, men kan också användas som en all-over-läppfärg. Den är perfekt för att skapa ombre-effekter och mixa olika nyanser.
  5. Smidig och krämig konsistens: Trots dess långvariga prestanda är konsistensen på läppennan smidig och krämig, vilket gör den enkel att applicera utan att dra eller dra i huden.

   

  Användning: Använd Bell HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil för att rama in dina läppar genom att följa din naturliga läpplinje. Du kan också använda den för att fylla i hela läpparna för en jämn bas innan du applicerar läppstift eller läppglans. Efter applicering kan du njuta av en långvarig läppfärg som håller sig på plats.

   

  Skapa perfekt definierade läppar och njut av långvarig färg med Bell HYPOAllergenic Long Wear Lip Pencil. Ge dina läppar det bästa i både skönhet och omsorg med denna högkvalitativa och allergivänliga läppenna från Bell HYPOAllergenic.