Boss Woman EdP 90ml

595 kr

rek pris: 950 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50008

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Woman EdP 90ml

Hugo Boss Woman EdP 90ml – En tidlös doft som hyllar den moderna kvinnan

 

Lanseringsår: 1997

 

Hugo Boss Woman EdP är en klassisk doft som lanserades år 1997 och har sedan dess varit en symbol för kvinnlig elegans, självförtroende och tidlös skönhet. Denna doft är som en signatur för den moderna kvinnan och är en hyllning till hennes styrka och stil.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, kumquat och apelsinblomma.
  • Hjärtnoter: Passionsblomma, fresia och cananga blomma.
  • Basnoter: Mysk och cederträ.

 

Hugo Boss Woman öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av mandarin, kumquat och apelsinblomma, som ger en livlig och uppiggande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av passionsblomma, fresia och cananga blomma, vilket skapar en romantisk och feminin aura. Basnoterna av mysk och cederträ ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Hugo Boss Woman EdP 90ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som vill utstråla självsäkerhet och tidlös skönhet. Den är perfekt för daglig användning och passar lika bra på kontoret som vid speciella tillfällen. Denna parfym kommer att komplettera din stil och personlighet med en touch av elegans och självförtroende. Utforska Hugo Boss Woman EdP och låt den bli din signaturdoft för att omfamna din kvinnliga styrka och tidlösa skönhet.