Boss Number One EdT 100ml

465 kr

rek pris: 895 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50064

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Number One EdT 100ml

Boss Number One EdT 100ml – En klassisk doft för den självsäkra mannen.

 

Lanseringsår: 1985

 

Boss Number One EdT är en tidlös herrdoft från det prestigefyllda varumärket Hugo Boss, som först lanserades år 1985. Denna ikoniska doft har sedan dess varit en symbol för maskulinitet, klass och självsäkerhet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, citron, honung.
  • Hjärtnoter: Geranium, jasmin, kryddnejlika.
  • Basnoter: Patchouli, cederträ, mysk.

 

Boss Number One öppnar upp med en uppfriskande och livlig blandning av bergamott, citron och honung i toppnoterna. Dessa initiala noter ger doften dess fräschhet och karaktär. I hjärtnoterna finner vi en sofistikerad blandning av geranium, jasmin och kryddnejlika som ger en subtil blommig underton med en hint av krydda. Basnoterna av patchouli, cederträ och mysk ger en varm och maskulin avslutning som ger doften dess långvariga styrka.

 

Flaskan är tidlöst enkel och elegant med en klar och rektangulär form. Flaskans design återspeglar den klassiska och sofistikerade estetiken som är synonymt med Hugo Boss. Den generösa storleken på 100 ml flaskan gör det möjligt att njuta av denna ikoniska doft under lång tid.

 

Boss Number One EdT är den perfekta doften för mannen som är självsäker, klassisk och medveten om sin egen styrka. Oavsett om det är för arbete eller nöje, kommer denna doft att ge dig en aura av tidlös elegans och maskulinitet. Det är en doft som säger att du är nummer ett.