Boss Man EdT 100ml

485 kr

rek pris: 850 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50070

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Man EdT 100ml

Boss Man EdT 100ml – För den självsäkra och framgångsrika mannen.

 

Lanseringsår: 1993

 

Boss Man EdT är en tidlös herrdoft från det välrenommerade märket Hugo Boss, som först introducerades år 1993. Denna doft är en hyllning till den självsäkra och framgångsrika mannen som vet vad han vill ha och hur man når det.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, grönt äpple, plommon.
  • Hjärtnoter: Mahogny, kryddnejlika, kanel.
  • Basnoter: Sandelträ, cederträ, vanilj.

 

Boss Man öppnar upp med en uppfriskande och fruktig explosion av bergamott, grönt äpple och plommon i toppnoterna. Dessa initiala noter ger doften dess livlighet och energi. I hjärtnoterna finner vi en maskulin och varm blandning av mahogny, kryddnejlika och kanel som ger doften dess eleganta och sofistikerade karaktär. Basnoterna av sandelträ, cederträ och vanilj ger en varaktig och förförisk avslutning som gör att doften håller länge.

 

Flaskans design är stilren och sofistikerad med en klar och ren estetik som speglar den moderna mannen som bär doften. Den gedigna 100 ml flaskan gör det möjligt att njuta av denna klassiska doft under lång tid.

 

Boss Man EdT är den perfekta doften för den som vill utstråla självsäkerhet och elegans. Oavsett om du bär den på kontoret, vid speciella tillfällen eller som din signaturdoft, kommer Boss Man att framhäva din karisma och självsäkerhet. Det är en doft som förkroppsligar tidlös manlig sofistikation och framgång.