Rea!

Boss In Motion EdT 100ml

465 kr

-6%

rek pris: 795 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50065

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss In Motion EdT 100ml

Boss In Motion EdT 100ml – En doft som rör sig med din livsstil.

 

Lanseringsår: 2002

 

Boss In Motion EdT är en ikonisk herrdoft från det prestigefyllda märket Hugo Boss, som lanserades år 2002. Denna doft är skapad för den moderna mannen som lever ett aktivt och dynamiskt liv och är alltid redo att ta sig an nya utmaningar.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Apelsin, basilika, bergamott.
  • Hjärtnoter: Kanel, kardemumma, pelargon.
  • Basnoter: Sandelträ, vetiver, musk.

 

Boss In Motion öppnar upp med en energigivande kombination av apelsin, basilika och bergamott. Dessa toppnoter ger doften dess initiala friskhet och vitalitet. I hjärtnoterna finner vi en komplex blandning av kanel, kardemumma och pelargon, som ger en varm och kryddig karaktär åt doften. Basnoterna av sandelträ, vetiver och musk ger en förtrollande och maskulin avslutning som ger doften dess djup och hållbarhet.

 

Flaskan är inspirerad av en metallkula i rörelse, vilket återspeglar doftens energi och dynamik. Den är futuristisk och modern i sin design och utstrålar självförtroende och framsteg.

 

Med 100 ml Boss In Motion EdT har du gott om doft för att bära denna dynamiska och uppfriskande doft i alla situationer. Oavsett om du är på jobbet, tränar på gymmet eller njuter av en natt ute med vänner, kommer Boss In Motion att vara din följeslagare som rör sig med din livsstil och hjälper dig att känna dig självsäker och redo att erövra världen. Det är en doft för den moderna mannen som aldrig stannar upp.