Boss Femme EdP 50ml

449 kr

rek pris: 750 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50017

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Femme EdP 50ml

Hugo Boss Femme EdP 50ml – En elegant och sensuell doft som hyllar den moderna kvinnan

 

Lanseringsår: 2006

 

Hugo Boss Femme EdP är en sofistikerad doft som lanserades år 2006 och har sedan dess blivit en symbol för kvinnlig elegans, självförtroende och sensualitet. Denna doft är som en omfamning av mjuka blommor och sensuella noter och är en hyllning till den moderna kvinnans styrka.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Tangerin och svartvinbärsblad.
  • Hjärtnoter: Orientens lilja, jasmin och bulgarisk ros.
  • Basnoter: Aprikos och ambra.

 

Hugo Boss Femme öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av tangerin och svartvinbärsblad, som ger en uppiggande och livlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig symfoni med inslag av orientens lilja, jasmin och bulgarisk ros, vilket skapar en sensuell och förförisk aura. Basnoterna av aprikos och ambra ger doften en varm och mjuk avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Hugo Boss Femme EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som vill utstråla elegans och sensuell skönhet. Den är idealisk för daglig användning och passar lika bra på kontoret som vid speciella tillfällen. Denna parfym kommer att komplettera din stil och personlighet med en touch av sofistikation och förföriskt magnetism. Utforska Hugo Boss Femme EdP och låt dess doftsignatur omfamna din naturliga skönhet och styrka.