Deep Red EdP 50ml

375 kr

rek pris: 690 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50034

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Deep Red EdP 50ml

Hugo Boss Deep Red EdP 50ml – En passionerad och förförisk doft som utstrålar självsäkerhet och sensualitet

 

Lanseringsår: 2001

 

Hugo Boss Deep Red EdP är en sensuell doft som lanserades år 2001 och har sedan dess blivit en symbol för passion, självsäkerhet och förförisk styrka. Denna doft är som en inkarnation av kvinnlig sensualitet och den moderna kvinnans beslutsamhet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Svart vinbär, päron och mandarin.
  • Hjärtnoter: Akacia, fresia och hibiskus.
  • Basnoter: Sandelträ, cederträ och vanilj.

 

Hugo Boss Deep Red öppnar upp med en fruktig och frisk toppnot av svart vinbär, päron och mandarin, vilket ger en energisk och förförisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av akacia, fresia och hibiskus, som skapar en romantisk och sensuell aura. Basnoterna av sandelträ, cederträ och vanilj ger doften en varm och förförisk avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Hugo Boss Deep Red EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att utstråla självsäkerhet och sensualitet. Den är idealisk för kvällsbruk och är perfekt för romantiska dejter eller speciella tillfällen då du vill vara förförisk och oemotståndlig. Denna doft fångar känslan av passion och beslutsamhet och kommer att följa dig genom natten med sin sensuella och förföriska aura. Låt Hugo Boss Deep Red bli din doft för att omfamna din kvinnlighet och styrka.