Boss Bottled Infinite EdP 50ml

695 kr

rek pris: 885 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50028

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Bottled Infinite EdP 50ml

Boss Bottled Infinite EdP 50ml – En oändlig källa till självförtroende och elegans.

 

Lanseringsår: 2019

 

Boss Bottled Infinite EdP är en senaste tillskottet till den prestigefyllda Boss Bottled-serien från Hugo Boss, och den introducerades på marknaden år 2019. Denna doft är designad för den moderna mannen som strävar efter att uppnå sitt bästa, både i arbetslivet och privatlivet. Den symboliserar en oändlig källa till självförtroende, elegans och tidlös charm.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Ônotextrakt, äpple.
  • Hjärtnoter: Lavendel, kanel.
  • Basnoter: Patchouli, olivträd, sandelträ.

 

Boss Bottled Infinite EdP öppnar upp med en unik kombination av Ônotextrakt och äpple i toppnoterna, som ger en frisk och fruktig inledning med en touch av elegans. Hjärtnoterna består av lavendel och kanel, vilket ger en varm och kryddig karaktär som är samtidigt sofistikerad och avslappnad. Basnoterna av patchouli, olivträd och sandelträ ger en jordnära och maskulin avslutning på doften.

 

Flaskan har en enkel och stilren design som speglar den moderna mannens smak för renhet och elegans. Den är kompakt och enkel att ta med sig, vilket gör det möjligt att fräscha upp doften när som helst och var som helst.

 

Med 50 ml Boss Bottled Infinite EdP har du den perfekta mängden doft för daglig användning och speciella tillfällen. Det är en doft som kompletterar din karismatiska personlighet och ger dig självförtroendet att ta dig an livets utmaningar.