Boss Bottled EdT 100ml

835 kr

rek pris: 1105 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50015

Varumärke: Hugo Boss

Kategori:

Tillverkad i: EU

Hugo Boss Bottled EdT 100ml

Boss Bottled EdT 100ml – En ikonisk doft för den moderna mannen, som utstrålar självsäkerhet och tidlös elegans.

 

Lanseringsår: 1998

 

Boss Bottled EdT är en tidlös klassiker som först lanserades år 1998 och har sedan dess varit en symbol för självsäkerhet, elegans och framgång. Denna doft är skapad för den moderna mannen som är ambitiös, karismatisk och vet vad han vill ha ur livet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Äpple, citron, plommon.
  • Hjärtnoter: Kanel, kryddnejlika, mahogny.
  • Basnoter: Vanilj, sandelträ, cederträ.

 

Boss Bottled EdT öppnar upp med friska och fruktiga toppnoter av äpple, citron och plommon, som ger en uppiggande inledning. Hjärtnoterna av kanel, kryddnejlika och mahogny ger en varm och kryddig karaktär till doften, medan basnoterna av vanilj, sandelträ och cederträ ger en sensuell och maskulin avslutning.

 

Flaskan är en elegant och tidlös design i rena linjer, med en metallisk silverskylt som bär parfymens namn, och den har blivit en symbol för en framgångsrik och självsäker livsstil.

 

Boss Bottled EdT är en doft som passar för alla tillfällen och som ger dig en sofistikerad och självsäker aura. Den är perfekt för den moderna mannen som vet hur man balanserar arbete och fritid och som aldrig kompromissar med sin stil. Med generösa 100 ml har du tillräckligt med doft att njuta av under lång tid.