Magnetism EdP 50ml

499 kr

rek pris: 1110 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50176

Varumärke: Escada

Kategori:

Tillverkad i: EU

Escada Magnetism EdP 50ml

Escada Magnetism EdP 50ml – En mystisk och förförisk doft som drar till sig uppmärksamhet och skapar en aura av attraktion

 

Lanseringsår: 2003

 

Escada Magnetism EdP är en doft som lanserades år 2003 och har sedan dess varit en symbol för mystik, förförelse och attraktion. Denna doft fångar essensen av en magnetisk och självsäker kvinna.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Svart vinbär, melon, litchi, röd apelsin, kassia och koriander.
  • Hjärtnoter: Magnolia, pion, fresia, jasmin och basilika.
  • Basnoter: Patchouli, sandelträ, mysk, karamell, vanilj och heliotrop.

 

Magnetism öppnar upp med en förförisk toppnot av svart vinbär, melon, litchi, röd apelsin, kassia och koriander, vilket ger en intensiv och mystisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av magnolia, pion, fresia, jasmin och basilika, som skapar en känsla av romantik och förförelse. Basnoterna av patchouli, sandelträ, mysk, karamell, vanilj och heliotrop ger doften en sensuell och förförisk avslutning som förstärker dess unika charm och dragningskraft.

 

Escada Magnetism EdP 50ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna sin magnetiska aura och självsäkerhet. Den här doften är idealisk för speciella tillfällen när du vill dra till dig uppmärksamhet och skapa en aura av attraktion. Låt Magnetism bli din doft för att utstråla mystik och förförelse.