Flor Del Sol EdT 100ml

585 kr

rek pris: 840 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50229

Varumärke: Escada

Kategori:

Tillverkad i: EU

Escada Flor Del Sol EdT 100ml

Escada Flor Del Sol EdT 100ml – En livlig och solig doft som fångar glädjen i en strålande sommardag

 

Lanseringsår: 2020

 

Escada Flor Del Sol EdT är en doft som lanserades år 2020 och har sedan dess blivit en symbol för livlighet, solsken och den glada känslan av en strålande sommardag. Denna doft fångar essensen av en varm och solig dag i paradiset.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Nashi päron, hallon och citron.
  • Hjärtnoter: Rosa plommon, apelsinblomma och rosépeppar.
  • Basnoter: Vanilj, vit mysk och cederträ.

 

Escada Flor Del Sol öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av nashi päron, hallon och citron, som genast för tankarna till den fräscha känslan av en solig dag. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och livlig symfoni med inslag av rosa plommon, apelsinblomma och rosépeppar, vilket skapar en känsla av glädje och lekfullhet. Basnoterna av vanilj, vit mysk och cederträ ger doften en varm och mjuk avslutning som ger den dess unika charm och elegans.

 

Escada Flor Del Sol EdT 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som älskar att omfamna sommaren och sprida glädje omkring sig. Den här doften är idealisk för användning under varma säsonger eller när du vill påminnas om den glada känslan av solsken. Låt Escada Flor Del Sol bli din doft för att fånga essensen av en strålande sommardag, oavsett årstid.