White Tea EdT 100ml

395 kr

rek pris: 600 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50196

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden White Tea EdT 100ml

Elizabeth Arden White Tea EdT 100ml – En fräsch och avslappnad doft som hyllar en stund av lugn och enkelhet.

 

Lanseringsår: 2017

 

Elizabeth Arden White Tea EdT är en förtrollande doft som introducerades år 2017. Denna doft är en hyllning till en stund av avkoppling och enkelhet, och den erbjuder en fräsch och uppfriskande upplevelse för den moderna kvinnan.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Italiensk mandarin, havsbris och japansk vit te.
  • Hjärtnoter: Vit te, mate och apelsinblomma.
  • Basnoter: Amber, cederträ och tonkaböna.

 

Elizabeth Arden White Tea öppnar upp med uppfriskande toppnoter av italiensk mandarin, havsbris och japansk vit te. Dessa noter ger en känsla av fräschör och lugn. Hjärtnoterna består av vit te, mate och apelsinblomma, som ger en mild blommig komplexitet till doften. Basnoterna av amber, cederträ och tonkaböna ger en varm och förtrollande avslutning som ger en känsla av välbefinnande.

 

Med sin generösa storlek på 100 ml är Elizabeth Arden White Tea EdT perfekt för kvinnor som vill omge sig med en enkel och avslappnad doft som passar både vardag och speciella tillfällen. Doften är som en förlängning av en lugn stund med en kopp te och ger en känsla av fridfull enkelhet. Låt Elizabeth Arden White Tea vara din signaturdoft för att skapa en aura av avslappning och fräschör omkring dig.