Retinol Ceramide Capsules Night Serum 90pcs

895 kr

rek pris: 1275 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12335

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Night Serum 90pcs

Förvandla din nattliga skönhetsrutin till en lyxig och effektiv upplevelse med Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Night Serum. Denna avancerade formel i praktiska kapslar kombinerar kraften av retinol och ceramider för att ge din hud den ultimata omsorgen under nattens timmar.

 

Varje kapsel är fylld med en perfekt doserad mängd serum för att säkerställa maximal friskhet och effektivitet. Retinol, en kraftfull form av vitamin A, är känd för sin förmåga att minska synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer, rynkor och ojämn hudton. Det hjälper till att förnya hudens yta och stimulerar kollagenproduktionen, vilket resulterar i en fastare och ungdomligare hudstruktur.

 

För att balansera retinolens kraft, innehåller varje kapsel även ceramider – naturliga lipider som hjälper till att stärka hudens barriär och förhindra fuktavdunstning. Detta bidrar till att bevara hudens mjukhet och smidighet samtidigt som känsligheten som ibland kan vara förknippad med retinol användning minimeras.

 

Användningen är enkel och bekväm. Vrid försiktigt av kapselns topp och applicera det silkeslena serumet på ren hud innan du går till sängs. Kapslarna skyddar retinolens känsliga formula från luft och ljus, vilket garanterar dess stabilitet och integritet tills det når din hud.

 

Upplev en överlägsen nattlig skönhetsvård med Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Night Serum. Ge din hud den fördel den förtjänar genom att minska synliga tecken på åldrande och uppnå en jämn, strålande och hälsosam hudton. Med 90 kapslar i varje förpackning kommer du att njuta av långvariga resultat och en förbättrad hudkvalitet över tid. Gör dessa kapslar till en oumbärlig del av din skönhetsrutin och vakna upp till en vackrare version av dig själv varje dag.