My Fifth Avenue EdP 50 ml

295 kr

rek pris: 550 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50202

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden My Fifth Avenue EdP 50 ml

Elizabeth Arden My Fifth Avenue EdP 50 ml – En uppfriskande och inspirerande doft som hyllar självsäkerheten och energin hos den moderna kvinnan

 

Lanseringsår: 2018

 

Elizabeth Arden My Fifth Avenue EdP är en doft som lanserades år 2018 och har sedan dess varit en symbol för kvinnlig självsäkerhet, energi och framgång. Denna doft fångar essensen av den moderna kvinnan som strävar efter att uppnå sina mål och drömmar.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, mandarin, osmanthus och violett löv.
  • Hjärtnoter: Lotus, jasmin och fresia.
  • Basnoter: Cederträ och mysk.

 

My Fifth Avenue öppnar upp med en uppfriskande toppnot av citron, mandarin, osmanthus och violett löv, vilket ger en livlig och energisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av lotus, jasmin och fresia, som skapar en känsla av självsäkerhet och optimism. Basnoterna av cederträ och mysk ger doften en varm och förtrollande avslutning som förstärker dess tidlösa charm och dragningskraft.

 

Elizabeth Arden My Fifth Avenue EdP 50 ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna sin egen självsäkerhet och energi. Den här doften är idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen när du vill känna dig inspirerad och energisk. Låt My Fifth Avenue bli din doft för att hylla din inre styrka och ambition.