Rea!

Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream 15ml

465 kr

-7%

rek pris: 710 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 12326

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream 15ml

Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream i 15 ml förpackning är en avancerad och skräddarsydd ögonkräm som levererar en kraftfull kombination av hudvårdsfördelar för ögonområdet. Denna exklusiva formula är utformad för att målinriktat bekämpa ålderstecken och återställa ungdomlig spänst och lyster till den känsliga huden runt ögonen.

 

Denna ögonkräm är berikad med Elizabeth Ardens ikoniska Ceramide-komplex, en nyckelingrediens som hjälper till att stärka hudens naturliga barriär. Genom att förbättra hudens förmåga att behålla fukt motverkar denna kräm effektivt torrhet och fina linjer som ofta uppstår i ögonområdet. Resultatet är en mjukare, mer smidig och ungdomligare hudstruktur.

 

Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream är också formulerad med Bio-Reaffirming-komplex, som bidrar till att öka hudens elasticitet och fasthet. Denna komplexa blandning av ingredienser arbetar i harmoni för att minska synliga tecken på åldrande, såsom slapphet och förlust av fasthet.

 

Det som gör denna ögonkräm unik är dess förmåga att inte bara målinrikta de synliga ålderstecknen, utan också att erbjuda intensiv fukt och näring till den känsliga huden runt ögonen. Den lätta och silkeslena konsistensen gör appliceringen behaglig och absorberas snabbt, vilket gör att du kan smidigt integrera den i din dagliga hudvårdsrutin.

 

Med Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream kan du förvänta dig en synlig förbättring av huden runt ögonen över tiden. Mörka ringar, svullnad och trötthetstecken minskar gradvis medan hudens lyster och vitalitet förbättras. Den 15 ml förpackningen är både praktisk för resor och räcker länge, eftersom en liten mängd av denna potent ögonkräm går långt.

 

Sammanfattningsvis är Elizabeth Arden Ceramide Premiere Regeneration Eye Cream den ultimata lösningen för att ta hand om det känsliga ögonområdet. Med dess banbrytande formulering av kraftfulla ingredienser kan du njuta av synliga resultat och en mer ungdomlig ögonkontur som strålar av hälsa och skönhet.