Arden Beauty EdP 100ml

245 kr

rek pris: 600 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50143

Varumärke: Elizabeth Arden

Kategori:

Tillverkad i: EU

Elizabeth Arden Beauty EdP 100ml

Elizabeth Arden Beauty EdP 100ml – En doft som hyllar den inre skönheten

 

Lanseringsår: 2002

 

Elizabeth Arden Beauty EdP är en sofistikerad doft som introducerades år 2002 och har sedan dess varit en symbol för den tidlösa skönheten inom varje kvinna. Denna doft är en hyllning till den inre styrkan och elegansen som definierar kvinnligheten.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Iris, bergamott och ris.
  • Hjärtnoter: Lotus, orkidé och gingko.
  • Basnoter: Sandelträ, ambra och mysk.

 

Elizabeth Arden Beauty öppnar upp med en elegant kombination av iris, bergamott och ris, som ger en känsla av raffinerad friskhet. Hjärtnoterna består av en blommig och feminin symfoni med lotus, orkidé och gingko, vilket skapar en känsla av inre skönhet och balans. Basnoterna av sandelträ, ambra och mysk ger doften en varm och sensuell avslutning som omfamnar dig med en känsla av tidlös elegans.

 

Elizabeth Arden Beauty EdP 100ml är en doft som är idealisk för kvinnor som vill utstråla självsäkerhet och tidlös skönhet. Den är perfekt för daglig användning och passar lika bra på kontoret som vid speciella tillfällen. Denna parfym kommer att komplettera din stil och personlighet med en touch av sofistikation och elegans. Utforska skönheten inom dig med Elizabeth Arden Beauty EdP och låt din inre styrka stråla.