Light Blue Eau Intense Pour Femme EdP 50ml

669 kr

rek pris: 950 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50100

Varumärke: Dolce & Gabbana

Kategori:

Tillverkad i: EU

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Femme EdP 50ml

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Femme EdP 50ml – En frisk och sensuell doft som förstärker din naturliga skönhet

 

Lanseringsår: 2017

 

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Femme är en doft som lanserades år 2017 och är en intensifierad version av den klassiska Light Blue-doften. Den här doften fångar essensen av en frisk och sensuell kvinnlighet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Siciliansk citron och Granny Smith-äpple.
  • Hjärtnoter: Jasmin, vit ros och bambu.
  • Basnoter: Amber, cederträ och vit mysk.

 

Eau Intense Pour Femme öppnar upp med en uppfriskande toppnot av siciliansk citron och Granny Smith-äpple, som ger en frisk och energisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av jasmin, vit ros och bambu, vilket skapar en känsla av naturlig skönhet och sensuell elegans. Basnoterna av amber, cederträ och vit mysk ger doften en sensuell och förförisk avslutning som förstärker dess unika charm och dragningskraft.

 

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense Pour Femme EdP 50ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill förstärka sin naturliga skönhet med en frisk och sensuell doft. Den här doften är idealisk för både daglig användning och speciella tillfällen när du vill känna dig fräsch och förförisk. Låt Light Blue Eau Intense Pour Femme bli din doft för att utstråla naturlig skönhet och sensuell elegans.