Champion EdT 90ml

345 kr

rek pris: 745 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50197

Varumärke: Davidoff

Kategori:

Tillverkad i: EU

Davidoff Champion EdT 90ml

Davidoff Champion EdT 90ml – Dofta som en vinnare med en kraftfull och energisk parfym.

 

Lanseringsår: 2010

 

Davidoff Champion EdT är en doft som är skapad för män som har en vinnarskalle och som strävar efter att uppnå sina mål med kraft och energi. Lanserad år 2010, har denna doft snabbt blivit en favorit bland män som inte bara vill dofta fantastiskt, utan också känna sig självsäkra och redo att erövra världen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron och bergamott.
  • Hjärtnoter: Galbanum och salvia.
  • Basnoter: Ekmossa och cederträ.

 

Davidoff Champion öppnar med uppfriskande toppnoter av citron och bergamott, vilket ger en frisk och vitaliserande inledning. Dessa noter är som en energiboost som får dig att känna dig redo att tackla dagen. I hjärtat av doften finns galbanum och salvia, vilka ger en kryddig och grönskande komplexitet till doften. Slutligen avslutas doften med basnoter av ekmossa och cederträ, som ger en jordnära och maskulin avslutning.

 

Flaskan är designad som en kraftfull viktskiva, vilket speglar doftens tematik av styrka och framgång. Davidoff Champion EdT är den perfekta doften för män som har en aktiv livsstil och som alltid strävar efter att vara på toppen av sitt spel.

 

Oavsett om du bär den på jobbet, på gymmet eller under en natt på stan, kommer Davidoff Champion att göra dig till en vinnare. Det är en doft som utstrålar kraft, självförtroende och en vinnarinstinkt. Med denna doft kommer du alltid att vara redo att ta dig an livets utmaningar och vinna.