Rea!

Classic Homme EdT 100ml

195 kr

-34%

rek pris: 595 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50216

Varumärke: David Beckham

Kategori:

Tillverkad i: EU

David Beckham Classic Homme EdT 100ml

David Beckham Classic Homme EdT 100ml – En doft som definierar den moderna gentlemannen med en tidlös och sofistikerad charm.

 

Lanseringsår: 2013

 

David Beckham Classic Homme EdT 100ml är en doft som hyllar den sofistikerade och stilfulla mannen. Lanserad år 2013 fångar denna doft essensen av maskulinitet och självsäkerhet, och med 100 ml får du tillräckligt med doft för att följa dig genom dagen och kvällen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Gin och tonic, lime och galbanum.
  • Hjärtnoter: Kryddig cypress, frisk mint och varm cederträ.
  • Basnoter: Myrra, patchouli och elegant vetiver.

 

David Beckham Classic Homme öppnar upp med friska toppnoter av gin och tonic, lime och galbanum, som ger en uppfriskande inledning. I hjärtat av doften blandas kryddig cypress, frisk mint och varm cederträ, vilket ger en balanserad och sofistikerad karaktär. Slutligen, i basnoterna, fördjupas doften med inslag av myrra, patchouli och elegant vetiver, vilket ger en sensuell och långvarig avslutning.

 

Doften är inbäddad i en stilfull flaska som speglar David Beckhams personliga elegans och charm. David Beckham Classic Homme EdT 100ml är den perfekta storleken för den moderna gentlemannen som vill utstråla självsäkerhet och sofistikation. Oavsett om du använder den till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer denna doft att följa dig med stil och elegans.

 

Med David Beckham Classic Homme är du redo att sätta din prägel på varje tillfälle med din tidlösa och sofistikerade doft.