David Beckham Classic EdT 100ml

295 kr

rek pris: 595 kr

I lager

OBS!
Mellan den 15/7 – 26/7 är vårt lager stängt, därför kommer alla beställningar gjorda under den perioden skickas den 29/7.

 

  • Frakt 39kr
  • Fri frakt vid köp över 799kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50244

Varumärke: David Beckham

Kategori:

Tillverkad i: EU

David Beckham Classic EdT 100ml

David Beckham Classic EdT 100ml är en tidlös och förförisk doft som fångar essensen av en modern gentleman. Denna doft är inspirerad av fotbollslegenden David Beckham själv och är en hyllning till klassisk maskulinitet och stil.

 

Lanseringsår: 2013

 

David Beckham Classic EdT 100ml är en elegant och sofistikerad doft som lanserades år 2013. Den är skapad för den moderna mannen som uppskattar en tidlös och maskulin doft som passar alla tillfällen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Gin och tonic, lime och galbanum.
  • Hjärtnoter: Kryddig cypress, fräsch mint och nötig kashmir.
  • Basnoter: Vetiver, patchouli och ambermax.

 

Doften öppnar med en uppfriskande kombination av gin och tonic, lime och galbanum som ger en energisk inledning. I hjärtat av doften finner du en balanserad mix av kryddig cypress, fräsch mint och nötig kashmir som ger en tidlös elegans. Den varma och maskulina basen utgörs av noter som vetiver, patchouli och ambermax, vilket ger doften dess djup och långvariga intryck.

 

David Beckham Classic EdT 100ml levereras i en stilren och klassisk flaska med en enkel och maskulin design. Flaskan är genomskinlig och låter doftens eleganta, bärbara aura skina igenom.

 

Denna doft är perfekt för den moderna gentlemannen som söker en doft som är både klassisk och sofistikerad. Den är idealisk för användning både under dagen och på kvällen och ger bäraren en tidlös elegans och maskulin charm. David Beckham Classic är en doft som kommer att uppskattas av män som värdesätter stil och klass.