Aromatics Elixir EdP 45ml

525 kr

rek pris: 805 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50087

Varumärke: Clinique

Kategori:

Tillverkad i: EU

Clinique Aromatics Elixir EdP 45ml

Clinique Aromatics Elixir EdP 45ml – En unik och sensuell doftupplevelse

 

Lanseringsår: 1971

 

Clinique Aromatics Elixir EdP är en tidlös klassiker som gjorde sin debut år 1971 och har sedan dess varit en symbol för sofistikerad elegans och sensuell mystik. Denna doft är en subtil kombination av olika doftnoter som skapar en unik och förförisk upplevelse.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott och koriander.
  • Hjärtnoter: Ros, jasmin, ylang-ylang och mysk.
  • Basnoter: Vetiver, patchouli och ekmos.

 

Clinique Aromatics Elixir öppnar med en uppfriskande toppnot av bergamott och koriander som ger en livlig och kryddig inledning. Hjärtnoterna utvecklas till en sensuell och blommig symfoni med inslag av ros, jasmin, ylang-ylang och mysk, vilket skapar en feminin och mystisk aura. Basnoterna av vetiver, patchouli och ekmos ger doften en varm och jordnära avslutning som ger den sin karakteristiska djup och komplexitet.

 

Clinique Aromatics Elixir EdP 45ml är en doft som är älskad av kvinnor som uppskattar subtil elegans och sofistikerad sensuellitet. Den är idealisk för speciella tillfällen och kvällsevenemang, då den omger dig med en förförisk aura som är omöjlig att glömma. Denna parfym är en tidlös skatt i doftvärlden och kommer att följa dig genom dina mest minnesvärda stunder med sin unika och sensuella doftsignatur.Utforska Clinique Aromatics Elixir EdP och låt dess mystik förföra dig.