Classic Blue EdT 60ml

225 kr

rek pris: 450 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50252

Varumärke: David Beckham

Kategori:

Tillverkad i: EU

David Beckham Classic Blue EdT 60ml

David Beckham Classic Blue EdT 60ml – En tidlös och förtrollande doft som fångar essensen av den moderna gentlemannen.

 

Lanseringsår: 2013

 

David Beckham Classic Blue EdT är en doft som bär med sig elegans och stil. Lanserad år 2013 är denna doft en hyllning till den moderna mannen som balanserar självsäkerhet och charm med en tidlös sofistikation. Med en generös mängd av 60 ml får du möjlighet att omge dig med denna förtrollande doft under lång tid.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citrus, gin och lime.
  • Hjärtnoter: Mint, cypress och lavendel.
  • Basnoter: Vetiver, amber och patchouli.

 

David Beckham Classic Blue öppnar upp med en fräsch och uppfriskande toppnot av citrus, gin och lime som omedelbart fångar din uppmärksamhet. I hjärtat av doften blandas mint, cypress och lavendel, vilket ger en sofistikerad och maskulin karaktär. Slutligen, i basnoterna, fördjupas doften med inslag av vetiver, amber och patchouli, vilket ger en varm och förförisk avslutning.

 

Flaskan är lika tidlös och elegant som doften själv, med en djupblå färg och en diskret textur. David Beckham Classic Blue EdT 60ml är den perfekta storleken för den moderna gentlemannen som vill göra ett bestående intryck. Oavsett om du använder den till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer denna doft att komplettera din stil och personlighet på ett enastående sätt. Med David Beckham Classic Blue är du redo att erövra världen med stil och elegans.