Rea!

Ck Women EdP 50ml

455 kr

-8%

rek pris: 975 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50030

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Women EdP 50ml

Calvin Klein CK Women EdP 50ml – En modern och självuttryckande doft som hyllar kvinnlig styrka och frihet

 

Lanseringsår: 2017

 

Calvin Klein CK Women EdP är en modern doft som lanserades år 2017 och har sedan dess blivit en symbol för kvinnlig styrka, självuttryck och frihet. Denna doft är som en hyllning till den moderna kvinnan som är självsäker, självständig och redo att erövra världen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Eukalyptus, svartpeppar och citron.
  • Hjärtnoter: Apelsinblomma, jasmin och iris.
  • Basnoter: Patchouli, cederträ och ambroxan.

 

Calvin Klein CK Women öppnar upp med en frisk och kryddig toppnot av eukalyptus, svartpeppar och citron, som ger en uppiggande och självuttryckande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av apelsinblomma, jasmin och iris, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av patchouli, cederträ och ambroxan ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein CK Women EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att utstråla självständighet och självförtroende. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för alla tillfällen då du vill känna dig självständig och redo att möta livets utmaningar. Denna doft representerar den moderna kvinnans styrka och självuttryck, och den kommer att följa dig genom dagen med sin eleganta och självständiga aura. Låt Calvin Klein CK Women bli din doft för att hylla kvinnlig styrka och frihet.