Obsession EdP 100ml

395 kr

rek pris: 895 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50025

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Obsession EdP 100ml

Calvin Klein Obsession EdP 100ml – En sensuell och förförisk doft som hyllar passion och mystik

 

Lanseringsår: 1985

 

Calvin Klein Obsession EdP är en klassisk doft som först lanserades år 1985 och har sedan dess varit en symbol för sensualitet, passion och mystik. Denna doft fångar essensen av djupa känslor och en magnetisk dragningskraft.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, mandarin, apelsinblomma, vanilj och grön.
  • Hjärtnoter: Jasmin, kryddnejlika, ros, kanel och mysk.
  • Basnoter: Amber, patchouli, vanilj, vetiver och sandelträ.

 

Obsession öppnar upp med en förförisk toppnot av bergamott, mandarin, apelsinblomma, vanilj och gröna noter, vilket ger en intensiv och mystisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och kryddig symfoni med inslag av jasmin, kryddnejlika, ros, kanel och mysk, som skapar en känsla av passion och sensualitet. Basnoterna av amber, patchouli, vanilj, vetiver och sandelträ ger doften en varm och förtrollande avslutning som förstärker dess djupa charm och dragningskraft.

 

Calvin Klein Obsession EdP 100ml är den perfekta storleken för kvinnor som vill omfamna en doft som hyllar passion och mystik. Den här doften är idealisk för speciella tillfällen när du vill känna dig sensuell och förförisk. Låt Obsession bli din doft för att utstråla en magnetisk dragningskraft och följa dina djupaste känslor.