Eternity Air For Women EdP 100ml

425 kr

rek pris: 945 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50002

Varumärke: Calvin Klein

Kategori:

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Eternity Air For Women EdP 100ml

Calvin Klein Eternity Air For Women EdP 100ml – En frisk och modern doft som fångar känslan av klar himmel och frihet

 

Lanseringsår: 2018

 

Calvin Klein Eternity Air For Women EdP är en frisk och modern doft som lanserades år 2018 och har sedan dess blivit en symbol för klarhet, friskhet och frihet. Denna doft är som en andning av klar himmel och en påminnelse om att himlen är gränsen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Grapefrukt, svart vinbär och himmelska noter.
  • Hjärtnoter: Päron, pion och liljekonvalj.
  • Basnoter: Ambra, cederträ och himmelska noter.

 

Calvin Klein Eternity Air For Women öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av grapefrukt, svart vinbär och himmelska noter, som ger en uppiggande och klar inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av päron, pion och liljekonvalj, vilket skapar en romantisk och positiv aura. Basnoterna av ambra, cederträ och himmelska noter ger doften en varm och förförisk avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein Eternity Air For Women EdP 100ml är en doft som är idealisk för kvinnor som älskar att omfamna klarheten och friheten som livet har att erbjuda. Den är perfekt för daglig användning och är särskilt lämplig för de varmare årstiderna då dess friskhet kommer till sin fulla rätt. Denna doft fångar känslan av att vara fri som en fågel och kommer att följa dig genom dagen med sin uppiggande och moderna aura. Låt Calvin Klein Eternity Air For Women bli din doft för att omfamna klarhetens och frihetens känsla.