Ck Be EdT 200ml

465 kr

rek pris: 850 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50061

Varumärke: Calvin Klein

Kategorier: ,

Tillverkad i: EU

Calvin Klein Ck Be EdT 200ml

Calvin Klein CK Be EdT 200ml – En fräsch och tidlös unisexdoft som hyllar individualitet och gemenskap

 

Lanseringsår: 1996

 

Calvin Klein CK Be EdT är en unisexdoft som lanserades år 1996 och har sedan dess varit en symbol för frihet, individualitet och gemenskap. Denna doft är som en hyllning till människors förmåga att vara sig själva och samtidigt känna en samhörighet med andra.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, mandarin, peppar och lavendel.
  • Hjärtnoter: Magnolia och persika.
  • Basnoter: Vit mysk, sandelträ och amber.

 

Calvin Klein CK Be öppnar upp med en fräsch och kryddig toppnot av bergamott, mandarin, peppar och lavendel, som ger en uppiggande och energisk inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och fruktig symfoni med inslag av magnolia och persika, vilket skapar en ungdomlig och positiv aura. Basnoterna av vit mysk, sandelträ och amber ger doften en mjuk och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Calvin Klein CK Be EdT 200ml är en doft som är utformad för att vara delad och passar både kvinnor och män. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för alla tillfällen då du vill känna dig fräsch och självsäker. Denna doft uppmanar människor att vara sig själva och omfamna sin individualitet samtidigt som den hyllar samhörigheten med andra. Låt Calvin Klein CK Be bli din doft för att hylla gemenskap och frihet att vara dig själv. Med sin generösa 200 ml flaska kan du njuta av denna doft under lång tid.