Fantasy Midnight EdP 30ml

195 kr

rek pris: 370 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50150

Varumärke: Britney Spears

Kategori:

Tillverkad i: EU

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 30ml

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 30ml – En förtrollande och mystisk doft som tar dig med på en nattlig äventyrsresa

 

Lanseringsår: 2006

 

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 30ml är en kompakt och praktisk flaska av denna förtrollande doft som lanserades år 2006. Den har sedan dess blivit en symbol för mystik, äventyr och sensuell förförelse. Denna doft är som en resa till en nattlig värld där drömmar blir verklighet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Svarta körsbär och plommon.
  • Hjärtnoter: Orchidé, iris och fresia.
  • Basnoter: Amber, mysk och vanilj.

 

Britney Spears Fantasy Midnight öppnar upp med en förförisk och fruktig toppnot av svarta körsbär och plommon, som ger en mystisk och lockande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och sensuell symfoni med inslag av orchidé, iris och fresia, vilket skapar en känsla av förförelse och elegans. Basnoterna av amber, mysk och vanilj ger doften en djup och sensuell avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 30ml är den perfekta storleken för att ta med på resor eller för att prova på doften innan du väljer den i större storlek. Den passar perfekt för kvinnor som älskar att omfamna nattens mysterier och sensuella äventyr. Låt Britney Spears Fantasy Midnight bli din doft för att uppleva nattens mystik och lockelse, även när du är på språng.