Fantasy Midnight EdP 100ml

325 kr

rek pris: 600 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50152

Varumärke: Britney Spears

Kategori:

Tillverkad i: EU

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 100ml

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 100ml – En förtrollande och mystisk doft som tar dig med på en nattlig äventyrsresa

 

Lanseringsår: 2006

 

Britney Spears Fantasy Midnight EdP är en förtrollande doft som lanserades år 2006 och har sedan dess blivit en symbol för mystik, äventyr och sensuell förförelse. Denna doft är som en resa till en nattlig värld där drömmar blir verklighet.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Svarta körsbär och plommon.
  • Hjärtnoter: Orchidé, iris och fresia.
  • Basnoter: Amber, mysk och vanilj.

 

Britney Spears Fantasy Midnight öppnar upp med en förförisk och fruktig toppnot av svarta körsbär och plommon, som ger en mystisk och lockande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och sensuell symfoni med inslag av orchidé, iris och fresia, vilket skapar en känsla av förförelse och elegans. Basnoterna av amber, mysk och vanilj ger doften en djup och sensuell avslutning som ger den dess unika charm och dragningskraft.

 

Britney Spears Fantasy Midnight EdP 100ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att omfamna nattens mysterier och sensuella äventyr. Denna större flaska är idealisk för både kvällar och speciella tillfällen då du vill vara förförisk och följa med på en nattlig resa av förförelse. Låt Britney Spears Fantasy Midnight bli din doft för att uppleva nattens mystik och lockelse.