Rea!

Fantasy Intimate Edition EdP 100ml

299 kr

-11%

rek pris: 600 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50154

Varumärke: Britney Spears

Kategori:

Tillverkad i: EU

Britney Spears Fantasy Intimate Edition EdP 100ml

Britney Spears Fantasy Intimate Edition EdP 100ml – En förtrollande doft som väcker intimitet och romantik

 

Lanseringsår: 2015

 

Britney Spears Fantasy Intimate Edition EdP är en speciell utgåva som lanserades år 2015 och erbjuder en förtrollande doftupplevelse som väcker intimitet och romantik. Den här doften är som en inbjudan till att fördjupa dina mest privata ögonblick.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Litchi, citron och citronblomma.
  • Hjärtnoter: Violett, jasmin och vita blommor.
  • Basnoter: Vanilj, heliotrop och mysk.

 

Britney Spears Fantasy Intimate Edition öppnar upp med en fräsch och fruktig toppnot av litchi, citron och citronblomma, som ger en lekfull och uppiggande inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och feminin symfoni med inslag av violett, jasmin och vita blommor, vilket skapar en romantisk och förförisk känsla. Basnoterna av vanilj, heliotrop och mysk ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Britney Spears Fantasy Intimate Edition EdP 100ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att skapa intima stunder och fördjupa sina relationer. Denna större flaska är idealisk för daglig användning och kommer att vara din följeslagare genom dagar och kvällar när du vill känna dig romantisk och förförisk. Låt Britney Spears Fantasy Intimate Edition bli din doft för att väcka intimitet och romantik i ditt liv.