Fantasy EdP 50ml

285 kr

rek pris: 495 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50145

Varumärke: Britney Spears

Kategori:

Tillverkad i: EU

Britney Spears Fantasy EdP 50ml

Britney Spears Fantasy EdP 50ml – En förtrollande doft som tar dig med på en resa till en sagovärld av drömmar och passion

 

Lanseringsår: 2005

 

Britney Spears Fantasy EdP är en förtrollande doftklassiker som lanserades år 2005 och har sedan dess blivit en symbol för drömmar, passion och fantasifulla äventyr. Denna doft är som en resa till en sagovärld där allt är möjligt.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Röda bär, klementin och söta apelsinblommor.
  • Hjärtnoter: Jasmin, viol och fresia.
  • Basnoter: Vanilj, mysk och bärnsten.

 

Britney Spears Fantasy öppnar upp med en fruktig och förtrollande toppnot av röda bär, klementin och söta apelsinblommor, som ger en lekfull och ungdomlig inledning. Hjärtnoterna utgörs av en blommig och romantisk symfoni med inslag av jasmin, viol och fresia, vilket skapar en känsla av passion och drömmar. Basnoterna av vanilj, mysk och bärnsten ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och charm.

 

Britney Spears Fantasy EdP 50ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som älskar att drömma stort och omfamna sin passion. Den här storleken är idealisk för daglig användning och kommer att vara din följeslagare genom dagen med sin förtrollande och fantasifulla aura. Låt Britney Spears Fantasy bli din doft för att omfamna drömmarnas värld och passionens eld.