Believe EdP 30ml

245 kr

rek pris: 395 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50230

Varumärke: Britney Spears

Kategori:

Tillverkad i: EU

Britney Spears Believe EdP 30ml

Britney Spears Believe EdP 30ml – En förtrollande doft som inspirerar till tro och självförtroende

 

Lanseringsår: 2007

 

Britney Spears Believe EdP är en förförisk doft som lanserades år 2007 och har sedan dess blivit en symbol för självförtroende och tro på sig själv. Denna doft är som en positiv affirmation i en flaska och är en hyllning till den moderna kvinnans styrka.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Guava pulp och tangerin.
  • Hjärtnoter: Honeysuckle (kaprifol), lagerblad och pralin.
  • Basnoter: Amber, patchouli och vanilj.

 

Britney Spears Believe öppnar upp med en frisk och fruktig toppnot av guava pulp och tangerin, som ger en livlig och uppiggande inledning. Hjärtnoterna är förföriska och blommiga med inslag av honeysuckle (kaprifol), lagerblad och pralin, vilket skapar en feminin och romantisk aura. Basnoterna av amber, patchouli och vanilj ger doften en varm och sensuell avslutning som ger den dess unika djup och förföriska charm.

 

Britney Spears Believe EdP 30ml är en doft som passar perfekt för kvinnor som vill utstråla självförtroende och positivitet. Den är idealisk för daglig användning och är perfekt för kvinnor i alla åldrar. Oavsett om du bär den för att känna dig självsäker eller för att sprida en positiv stämning omkring dig, kommer denna doft att omfamna dig med en känsla av förtrollning och tro på dig själv. Låt Britney Spears Believe bli din doft för att inspirera till tro och självförtroende varje dag, och ta den med dig vart du än går för att känna dig förtrollande och säker.