Bold Instinct EdT 75ml

245 kr

rek pris: 475 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50258

Varumärke: David Beckham

Kategori:

Tillverkad i: EU

David Beckham Bold Instinct EdT 75ml

David Beckham Bold Instinct EdT 75ml – En förtrollande och självsäker doft som utstrålar karisma och maskulinitet.

 

Lanseringsår: 2018

 

David Beckham Bold Instinct EdT är en kraftfull doft som lanserades år 2018 och speglar David Beckhams självsäkra och karismatiska personlighet. Denna doft är en hyllning till den moderna mannen som vågar vara sig själv och uttrycka sin individualitet med styrka och charm.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, bergamott, kardemumma.
  • Hjärtnoter: Geranium, lavendel, äpple.
  • Basnoter: Patchouli, mossa, cederträ.

 

David Beckham Bold Instinct EdT öppnar upp med uppfriskande toppnoter av citron, bergamott och kardemumma, som ger en livlig inledning och väcker sinnena. Hjärtnoterna av geranium, lavendel och äpple ger en blommig och fruktig touch till doften, medan basnoterna av patchouli, mossa och cederträ ger en varaktig och maskulin avslutning.

 

Flaskan är stilren och elegant, med en mörkblå nyans och en kork i träinspirerat material som ger en känsla av naturlig styrka och råhet.

 

David Beckham Bold Instinct EdT är en doft för mannen som inte är rädd för att sticka ut, som är djärv och självsäker i sitt uttryck och som alltid går sin egen väg. Den är perfekt för både vardag och speciella tillfällen och ger dig en förtrollande aura som omger dig med maskulin charm och elegans. Med en generös 75 ml storlek har du tillräckligt med doft att njuta av under lång tid.