Rea!

Ultra Cover Mat Make-Up – 06 Natural Tan

76 kr

-20%

rek pris: 95 kr

01 Porcelain
02 Ivory
03 Vanilla
04 Yellow Beige
05 Soft Beige
06 Natural Tan
07 Golden Beige
08 Desert Sand

I lager

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • 1-2 dagars leveranstid
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 11737-6

Varumärke: Bell

Kategori:

Tillverkad i: EU

Bell Ultra Cover Mat Make-Up - 06 Natural Tan

Bell Ultra Cover Mat Make-Up foundation är en högpresterande, fulltäckande foundation som ger dig en perfekt, matt finish.
Den krämiga samansättningen är speciellt utvecklad för att minimera glans och förbättra hudens texturer, samtidigt som den ger en jämn och naturligt täckande finish.

Foundationen innehåller en unik blandning av fuktgivande ingredienser som tex aloe vera bladjuice som hjälper till att återfukta huden, så att den känns mjuk och smidig hela dagen.
Samtidigt innehåller den olika pigment som hjälper till att dölja ojämnheter och orenheter, samtidigt som den ger en naturligt täckande finish.

Bell Ultra Cover Mat Make-Up foundation finns i ett brett utbud av nyanser, så att det ska vara enkelt att hitta en som passar just din hudton.

Produkten är lätt att använda, bara applicera foundationen med hjälp av en svamp eller finger, börja från mitten av ansiktet och arbeta utåt.
Du kan bygga upp täckningen så mycket som du önskar för att skapa den perfekta looken.

En annan bra egenskap med Bell Ultra Cover Mat Make-Up foundation är att den är lätt att blanda med andra produkter för att skapa en anpassad look, och det fungerar bra med andra produkter som puder, rouge eller highlighter.

Om du letar efter en högpresterande, fulltäckande foundation med en matt finish som ger en jämn och naturligt täckande look som passar för dagligt bruk och för speciella tillfällen, är Bell Ultra Cover Mat Make-Up foundation ett bra val.