Baldessarini EdC 75ml

495 kr

rek pris: 925 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50203

Varumärke: Baldessarini

Kategori:

Tillverkad i: EU

Baldessarini EdC 75ml

Baldessarini EdC 75ml – En tidlös och maskulin doft för den självsäkra mannen som omfamnar sin unika stil.

 

Lanseringsår: 2002

 

Baldessarini EdC är en klassisk och sofistikerad herrdoft som lanserades år 2002. Den här doften är ett uttryck för den moderna gentlemannen som inte räds att vara sig själv och som omfamnar sin unika stil och personlighet. Med en generös mängd av 75 ml får du en doft som varar länge och som är perfekt för både vardag och speciella tillfällen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, bitter apelsin, gröna blad och bergamott.
  • Hjärtnoter: Kanel, clary salvia och cypress.
  • Basnoter: Cederträ, patchouli, sandelträ och vanilj.

 

Baldessarini EdC öppnar upp med fräscha och livliga toppnoter av mandarin, bitter apelsin, gröna blad och bergamott. Dessa noter ger doften en uppfriskande inledning med en hint av citrus och gröna nyanser. I hjärtnoterna finner vi en harmonisk blandning av kanel, clary salvia och cypress, som ger doften dess karaktär och komplexitet. Basnoterna av cederträ, patchouli, sandelträ och vanilj ger en varm och sensuell avslutning som lämnar ett minnesvärt intryck.

 

Baldessarini EdC kommer i en stilfull flaska som speglar doftens eleganta natur. Den generösa storleken på 75 ml gör den idealisk för regelbunden användning och gör att du alltid kan bära med dig din signaturdoft. Denna doft är ett utmärkt val för mannen som söker en tidlös och maskulin doft som kompletterar hans självsäkra och unika stil. Baldessarini EdC är en doft som kommer att ge dig en sofistikerad och minnesvärd närvaro.