Chrome Aqua EdT 100ml

435 kr

rek pris: 775 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50183

Varumärke: Azzaro

Kategori:

Tillverkad i: EU

Azzaro Chrome Aqua EdT 100ml

Azzaro Chrome Aqua EdT 100ml – Upplev friskheten av en oändlig blå himmel.

 

Lanseringsår: 2019

 

Azzaro Chrome Aqua EdT är en doft som fångar essensen av oändlig friskhet och vitalitet. Lanserad år 2019 är denna doft en hyllning till det fria och öppna havet, och den är skapad för män som älskar att utforska och äventyra. Med sin fräscha och livliga doftkomposition ger Chrome Aqua en känsla av frihet och energi som är perfekt för alla som älskar att vara utomhus och nära naturen.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Mandarin, grapefrukt och grönt äpple.
  • Hjärtnoter: Havsnära noter, basilika och salvie.
  • Basnoter: Cedernötter, vetiver och patchouli.

 

Chrome Aqua öppnar upp med uppfriskande toppnoter av mandarin, grapefrukt och grönt äpple. Dessa fruktiga och citrusaktiga noter ger omedelbar livlighet och glädje. I hjärtat av doften finner du havsnära noter, tillsammans med basilika och salvie, som ger en känsla av friskhet och frisk bris från havet. Den maskulina och jordnära basen består av cedernötter, vetiver och patchouli, vilket ger en långvarig och förförisk avslutning på doften.

 

Flaskan är inspirerad av en vattenflaska och har en klar och blå design som påminner om det rena havet. Azzaro Chrome Aqua är den perfekta doften för män som älskar utmaningar och äventyr, oavsett om det är en resa till avlägsna stränder eller en dag i stadens hektiska miljö.

 

Med Azzaro Chrome Aqua kommer du att känna dig redo att erövra världen med en frisk och livlig attityd. Det är en doft som ger dig känslan av att vara fri som vinden och redo att utforska det okända.