Away Woman EdP 50ml

385 kr

rek pris: 595 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50130

Varumärke: Abercrombie & Fitch

Kategori:

Tillverkad i: EU

Abercrombie & Fitch Away Woman EdP 50ml

Abercrombie & Fitch Away Woman EdP 50ml – En doft för äventyrliga kvinnor

 

Lanseringsår: 2021

 

Abercrombie & Fitch Away Woman EdP är en spännande doft som lanserades år 2021 och har snabbt blivit en symbol för kvinnlig äventyrslust och frihet. Den här doften är som en resa i en flaska, perfekt för kvinnor som älskar att utforska världen och skapa minnen som varar för evigt.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Citron, saffran och rosmarin.
  • Hjärtnoter: Jasmin, liljekonvalj och gardenia.
  • Basnoter: Sandelträ, patchouli och vanilj.

 

Abercrombie & Fitch Away Woman öppnar upp med en uppfriskande och livlig kombination av citron, saffran och rosmarin, som skapar en frisk och energigivande inledning. Hjärtnoterna är blommiga och förföriska med inslag av jasmin, liljekonvalj och gardenia, vilket ger doften en feminin och sensuell karaktär. Basnoterna av sandelträ, patchouli och vanilj ger doften en varm och exotisk avslutning som följer med dig genom dina äventyr.

 

Abercrombie & Fitch Away Woman EdP 50ml är en doft som är idealisk för kvinnor som älskar att utforska världen och skapa minnen. Den är perfekt för resor, äventyr och för de speciella ögonblicken när du vill känna dig fri och äventyrlig. Denna parfym kommer att omge dig med en känsla av spänning och självförtroende, och den kommer att vara din trogna följeslagare på alla dina resor. Låt Abercrombie & Fitch Away Woman bli din doft för äventyr och frihet.