Authentic Night Man EdT 50ml

395 kr

rek pris: 650 kr

I lager - Leveranstid 1-2 dagar.

  • Fri frakt vid köp över 499kr
  • Snabba leveranser
  • Ingen fakturaavgift
Säker betalning med Klarna

Produktinformation

Artikelnr: 50099

Varumärke: Abercrombie & Fitch

Kategori:

Tillverkad i: EU

Abercrombie & Fitch Authentic Night Man EdT 50ml

Abercrombie & Fitch Authentic Night Man EdT 50ml – En förförisk och maskulin doft som fångar nattens äventyrlighet.

 

Lanseringsår: 2022

 

Abercrombie & Fitch Authentic Night Man EdT är en spännande och sensuell doft som lanserades år 2022. Den här doften är skapad för den moderna mannen som omfamnar nattens mysterium och äventyr.

 

Doftnoter:

 

  • Toppnoter: Bergamott, mandarin och svartpeppar.
  • Hjärtnoter: Lavendel, kardemumma och enbär.
  • Basnoter: Patchouli, vetiver och tonkaböna.

 

Abercrombie & Fitch Authentic Night Man öppnar upp med en kraftfull kombination av bergamott, mandarin och svartpeppar i toppnoterna. Dessa noter ger en fräsch och kryddig inledning till doften. I hjärtnoterna finner vi en förförisk mix av lavendel, kardemumma och enbär, som ger doften en sensuell och lockande dimension. Basnoterna av patchouli, vetiver och tonkaböna skapar en djup och maskulin avslutning som lämnar ett minnesvärt intryck.

 

Med sin praktiska storlek på 50 ml är Abercrombie & Fitch Authentic Night Man EdT perfekt för mannen som vill ta med sig doften på sina nattliga äventyr. Denna doft är idealisk för kvällsbruk och är särskilt passande för de som uppskattar en sensuell och förförisk doftprofil. Låt Abercrombie & Fitch Authentic Night Man vara din följeslagare när natten faller och utforska det okända med självförtroende och charm.